Jouw website of e-mailing is in onze ogen dus niet af zonder juiste content. Naast het ontwikkelen van een contentstrategie gevolgd door de contentplanning helpen en begeleiden we je natuurlijk ook bij het daadwerkelijk creëren van goede content.

Contentstrategie en contentplanning

De contentstrategie focust op wie je bent, hoe je wil overkomen, wat je graag wil vertellen, aan wie en het belangrijkste, met welk doel en resultaat. Het doel zou bijvoorbeeld leadgeneratie kunnen zijn, met als resultaat dat potentiële klanten hun gegevens achterlaten omdat ze op basis van jouw kwalitatieve content graag de periodieke mailing willen ontvangen.

De contentplanning beschrijft vervolgens de gedetailleerde implementatie en uitvoering van de contentstrategie. Over welke onderwerpen wil je praten, wie je daarmee wil bereiken en met welk doel, op welke moment de content gepubliceerd moet worden (content kalender) en wie de content gaat creëren.

Teksten, fotografie, afbeeldingen en video

Goede content wordt gecreëerd door professionals. Vakmensen die weten wat ze doen. Die de juiste tone of voice kunnen raken met hun teksten en (bewegend) beeld. Conversiegerichte teksten en beelden helpen bij zoekmachine optimalisatie, een betere user experience door hogere scanbaarheid van de content en artikelen beter te positioneren in webshops. Hellopixels werkt samen met diverse specialisten die alles weten op hun eigen gebieden als copywriting, fotografie en video.