Expertises   >   Concept en design

We onderzoeken, we analyseren en maken onze wereld vervolgens een beetje mooier

Het bieden van de optimale gebruikerservaring en merkbeleving krijg je alleen door de juiste slimme functionele en interactieve interfaces te ontwerpen bedekt met een laagje “intuïtief visueel ontwerp”. Want alleen dan kun je je gebruikers een ervaring geven waarmee ze echt willen omgaan.

hellopixels-expertises-concept-design-ux-design-concept-visueel-prototype

Concept en designknowhow

Bouw je je nieuwe huis zonder ontwerp en plattegrond? Nee toch. Een website net zo min. Via gebruikersonderzoek en een interactie ontwerp met informatie architectuur, gebruikersstromen en wireframes ontwerpen we de bouwtekening van je website. Structuur, menu, layout, functionaliteit en interactie sluiten zo al in een vroeg stadium aan bij wat jouw doelgroep nodig heeft en verwacht.

We gebruiken software als Axure, Figma en XD om realistische, functionele low- en high-fidelity prototypes te bouwen en tot leven te wekken. Hierdoor krijgen we usability- en gebruikersfeedback van veel hogere kwaliteit over onze ontworpen UX designs.

Via UX design ontwerpen we niet alleen hoe een website, shop of applicatie werkt, we ontwerpen ook de visuele laag eroverheen. Vormen, kleuren, typografie, fotografie, animaties, interacties, tone of voice, allemaal bepalen ze de (eerste) indruk. Soms volgen we daarbij de bestaande huisstijl, soms ontwerpen we een hele nieuwe visuele identiteit. Altijd pixel perfect.

Om consistentie, uniformiteit, tijdswinst en kostenbesparing te behalen definiëren we alle componenten en layout-templates vanaf de start en leggen dit vast in een design system. Op deze manier kunnen we met behulp van de gedefinieerde elementen in het design system pagina’s te bouwen zonder dat we daarvoor steeds een compleet nieuw design moeten ontwikkelen ontwikkeld.

Branding en print

Finger-licking projecten

Al onze projecten
Marcella-van-Altena-website-designs-door-hellopixels-mobiel-geoptimaliseerd-tab-vinger

Marcella van Altena

Dansen zit in ons bloed, al sinds 1974. Een mooie kans dus om een site te realiseren die kan matchen met de sfeer en professionaliteit van de dansschool.

Biesot-hoveniers-website-designs-door-hellopixels-prim-duurzaam

Biesot

Wat is mooier dan iedere dag je werk doen met passie? Je werk delen! Op deze design tuinen zijn ze trots! En daar hoort natuurlijk een top website bij.

Junior-Fashion-Boutique-website-designs-door-hellopixels-logo-kleur

Junior Fashion Boutique

B2B Platform For Babies, Kids & Mums waar professionals waaronder retailers, merken en bureaus samenkomen voor inspiratie, inkoop en advies

Lets start something amazing together