Nieuw werk: maatwerk WordPress website Dekker v.d. Vegt Nijmegen

Dekker v.d. Vegt Boekverkopers is sinds april 2014 weer een zelfstandige boekhandel in het centrum van Nijmegen! Ze hebben na de faillissementen van selexyz en Polare via een geweldige crowdfundingscampagne een doorstart kunnen maken en zijn dus echt een boekhandel voor én door Nijmegen! De winkel staat erom bekend boeken te hebben en te vinden op bijna elk gebied. Ook hebben ze regelmatig auteurs op bezoek, die vertellen over hun werk, hun nieuwste boek, voorlezen en signeren. Hellopixels heeft tezamen met Site by Site een compleet maatwerk WordPress website ontwikkeld voor deze prachtige boekhandel!

Crowdfunding

In januari 2014 leek het einde van Polare in zicht toen het Centraal Boekhuis geen boeken meer wilde leveren en de winkel werd tijdelijk gesloten. Monique Kauffman, winkelmanager, zocht contact met oud-directeur Hans Peters en zij besloten samen te gaan onderzoeken of ze de winkel konden voortzetten als Polare failliet zou gaan. Dat onderzoek viel al snel positief uit! De medewerkers in Nijmegen zijn gaan kijken wat er allemaal zou moeten gebeuren als het zou lukken de winkel over te nemen bij een eventueel faillissement en Monique en Hans zijn op zoek gegaan naar mede-financiers en hebben er één gevonden in de persoon van Leo van de Water, Nijmegenaar in hart en nieren. Op 24 februari 2014 werd Polare failliet verklaard.

In maart 2014 werd binnen zes dagen via crowdfunding 150.000 euro bij elkaar gebracht om een doorstart te maken onder de oude naam. Op 21 maart werd bekend dat het zou lukken om Dekker v.d. Vegt uit het faillissement te kopen en dat er definitief een doorstart kwam onder de oude naam. Op 28 maart werd de koop gesloten en na een hernieuwde korte sluiting heropende Dekker v.d. Vegt boekverkopers op 1 april 2014!

Bekijk ook de case

Bezoek websiteDit wil ik ook!