Nieuw werk: website Eeuwige Roos

Vanuit hun voorliefde voor handgemaakte producten heeft Eeuwige Roos een unieke collectie samengesteld van handgemaakte as- en grafornamenten. In samenwerking met een aantal (glas)kunstenaars uit verschillende landen worden de mooiste as- en grafornamenten gecreëerd. Elk ornament is met de hand vervaardigd en daarom uniek. Dat maakt het extra bijzonder.

Online catalogus voor dealers en eindklant

De briefing was duidelijk: ontwikkel een website die zowel voor de ruim 150 dealers als voor de eindklant kan dienen als informatie-, inspiratie- en assortimentsplatform. Door de handmatige vervaardiging van alle producten kan het assortiment snel wijzigen, waardoor een traditionele offline catalogus of fysieke showroom met het complete assortiment niet haalbaar is.

We hebben de complete collectie online gezet, logisch gegroepeerd met voor ieder product uit de collectie een eigen informatieve pagina. Om het oude ambacht te benadrukken hebben we middels storytelling een “the making of” pagina gecreëerd waarop het vervaardigingsproces beschreven is.

360° productfotografie

Omdat er een hoge emotionele waarde hangt aan de tak van business waar Eeuwige Roos zich in bevindt, is een groot deel van het assortiment vastgelegd via 360° fotografie. Het betreffende product kan op deze manier volledig bekeken worden door de eindgebruiker, overal en altijd.

Content creatie is king, dat bewijst deze site maar weer. Om goed gevonden te worden in de zoekmachines, als marketing instrument binnen een inbound marketingstrategie, om gezien te worden als autoriteit op jouw vakgebied, in e-mailings en op social media.

Bezoek websiteDit wil ik ook!