Nieuw werk: website Juwelier de Haas Hoofddorp

Hellopixels heeft tezamen met Site by Site de nieuwe WordPress website van Juwelier de Haas in Hoofddorp gelanceerd. Meer dan 40 jaar geleden begon Mart de Haas met een zaak in sieraden, horloges en klokken aan de Kruisweg in Hoofddorp. De zaak is een echt familiebedrijf met een vaste groep trouwe en vakkundige medewerkers. Samen hebben ze meer dan 200 jaar ervaring in het juweliersvak. Al die vakkennis staat ter beschikking voor hun klanten.

Website doelstelling

De site is geen webshop en biedt dus geen mogelijkheid tot online verkoop. Conversie, met name naar de fysieke winkel in Hoofddorp, dient behaald te worden door het etaleren van de diverse merken in het assortiment. Daarnaast wilden we potentiële bezoekers informeren en overtuigen van het aanwezige vakmanschap binnen de organisatie. Juwelier de Haas heeft een eigen atelier. Van nieuw maken tot vermaken of herontwerpen van een bestaand sieraad. U kunt altijd bij Juwelier De Haas terecht.

Bezoek websiteDit wil ik ook!

Wil je ook een goede website laten maken die hoog scoort in Google en van bezoekers klanten maakt? Laat het dan aan Hellopixels over en neem contact met ons op.

Dit wil ik ook!