Nieuw werk: woocommerce webshop en logo ontwerp Gigagym lessen

De werkdruk in het primair onderwijs stijgt. De bewegingsvaardigheid van kinderen neemt af. Met alle gevolgen van dien… Maud Friedel van Gigagym uit Hoofddorp biedt compleet uitgewerkte lessen bewegingsonderwijs voor groep 1/2. Om met minimale inspanning het maximale uit lessen bewegingsonderwijs halen!

Woocommerce webshop

Vakleerkrachten hebben 4 jaar gestudeerd om kinderen groep 3 t/m 8 te kunnen begeleiden in hun bewegingsontwikkeling. Voor groep 1 en 2 is echter amper iets beschikbaar. Daarom hebben we een WordPress website met Woocommerce shop ontwikkeld zodat leerkrachten gemakkelijk en snel, ook vanaf een smartphone of tablet, compleet uitgewerkte lessen bewegingsonderwijs voor groep 1/2 kunnen aanschaffen en downloaden.

Gepersonaliseerde PDF

Gigagym biedt lessen bewegingsonderwijs voor alle periodes in het gehele schooljaar. De klant ontvangt na aankoop een gepersonaliseerde PDF met alle lessen voorzien van zijn of haar eigen naam en gekoppelde schoolnaam.

Logo ontwerp

Naast de website met shop hebben we het logo ontworpen. Speels, kleurrijk, vriendelijk, open en vooral leuk. Gericht op de doelgroep.

Bezoek websiteDit wil ik ook!