We doen veel meer dan het ontwikkelen van websites en webshops (e-commerce). Door onze kennis van online gecombineerd met een gedegen digitale strategie en continue optimalisatie creëren we concrete oplossingen gericht op het behoeftepatroon van de klant.

Totaalaanpak

Koopgedrag is veranderd. Omdat iedereen tegenwoordig overal en altijd online is, geloven we in een complete digitale aanpak. Gericht op alle touchpoints, fasen en kanalen in de customer journey van jouw klant. Online marketing, social media, e-mail marketing en zoekmachine optimalisatie, oftewel hoger in Google scoren, zijn daarbij tegenwoordig onmisbare ingrediënten om in te zetten tijdens de customer journey. Voor het bieden van die piekervaring waardoor een vreemdeling zomaar jouw ambassadeur kan worden.

ONZE AANPAK

Een beheersbaar traject gericht op groei en continue optimalisatie

De traditionele aanpak resulteerde vroeger vaak in een statische website die eenmalig werd opgeleverd en daarna niet meer werd aangepast. Die tijd is voorbij... Volgens ons is een juiste aanpak gericht op dynamische iteraties van verbetering, groei en continue optimalisatie. We starten beheerst en gaan na de Strategie & Fundament, Ontwerp en Realisatie fases snel online (live) met een goede eerste versie, het Minimum Viable Product.

aanpak werkwijze website ontwikkeling

In iteraties bepalen we samen wat je nodig hebt en werken we toe naar bij voorkeur vaste release momenten. Zodat jouw online kanaal constant meegroeit met je veranderende markt en doelgroep en wezenlijk blijft bijdragen aan jouw businessdoelstellingen.