Alle projecten

de Depressie Vereniging

Depressie Vereniging | Patiëntenvereniging voor mensen met een depressie

In Nederland zijn 800.000 mensen in lichte of ernstige(re) mate depressief. Naast het nieuwe logo hebben we voor de Depressie Vereniging een geheel nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. Geheel maatwerk en responsive gericht op het realiseren van conversie-doelen en het vervullen van de informatiebehoefte van de gedefinieerde gebruikersdoelgroepen.

www.depressievereniging.nl

Opgeleverd
Website Logo

Hellopixels Depressie Vereniging website ontwerp

Maatwerk ontwerp, layout en functionaliteit gericht op conversiedoelen en gebruikersdoelgroepen 

Tijdens de conceptontwikkelings-gesprekken hebben we tezamen met de Depressie Vereniging een aantal conversie-doelen gedefinieerd (het verkrijgen van leden en financiële steun, aanmelden voor bijeenkomsten en lotgenotendagen). De website is zodanig opgezet en ontworpen dat deze conversie-doelen gerealiseerd kunnen worden.
Naast conversiedoelen hebben we 4 archetype gebruikers gedefinieerd met ieder hun eigen informatiebehoefte (“ik heb een depressie”, “ik ben een naaste”, “ik ben sponsor”, “ik zoek informatie”) die vervult diende te worden op de site.
Hellopixels Depressie Vereniging website ontwerp
Hellopixels Depressie Vereniging website ontwerp

Gebruikte tools voor dit project

Sitemap Wireframes Interactie ontwerp Webdesign Online Strategie Concepting Beeldbepaling HTML5 CSS3 jQuery Grid ontwerpstructuur Google Webfonts Media queries WordPress Responsive

Wil je ook intensief sparren voor een mooi online concept?

Bel ons op 023 563 8680 | 06 5060 5644 of mail naar info@hellopixels.nl. Je kunt ook je gegevens achterlaten en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.