Nieuwe WordPress website voor de Rotary Club Haarlemmermeer van 1852

Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852 is een lokale club van 40 leden wonend en/of werkend in de Haarlemmermeer, waarbij de clubleden uit diverse geledingen van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komen. De bestaande website inclusief CMS was behoorlijk verouderd en had na verloop van tijd alleen nog maar een interne "communicatie" functie voor de clubleden.

Concept studie

Tijdens de concept studie kwam naar voren dat het online kanaal intensiever gebruikt moest gaan worden om meer exposure te creëren. Een belangrijke functie van de Rotary is het zich dienstbaar opstellen voor de lokale samenleving door het uitvoeren van diensten en/of het doneren van gelden. De website bevat daarom 3 belangrijke secties:

  • Agenda: gericht op de toekomst met op stapel staande activiteiten
  • Projecten: gericht op het verleden om de inspanningen van de Rotary te etaleren en bezoekers te informeren
  • Sponsoren: gericht op het creëren van een platform voor bedrijven die geld en/of tijd hebben gedoneerd

Beveiligde online ledenomgeving

Naast het publieke gedeelte bevat de website een grote beveiligde online ledenomgeving die voornamelijk als intern communicatie-medium gebruikt wordt, bijvoorbeeld door het aan- en afmelden voor ledenactiviteiten.

Dynamische content

De gebruikers van de website kunnen grofweg ingedeeld worden in 2 groepen: publieke bezoekers en leden met elk specifieke autorisatie  om bepaalde content en functionaliteit wel of niet te zien. Bijna elke pagina van de website bevat deze dynamiek waarbij bijvoorbeeld leden meer of minder content en mogelijkheden te zien krijgen dan publieke bezoekers.

Bezoek websiteDit wil ik ook!

Wil je ook een goede website laten maken die hoog scoort in Google en van bezoekers klanten maakt? Laat het dan aan Hellopixels over en neem contact met ons op.

Dit wil ik ook!