Expertises > Online strategie

Strategie is altijd het vertrekpunt

hellopixels expertises online strategie knoppen keuzes maken

Strategischeknowhow

Met online marketing verbeteren we de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf. SEO, SEA, contentmarketing, e-mail, social media, linkbuilding… Maar wat is effectief voor jouw organisatie? Samen bepalen we de doelen die je wilt behalen. Met de beste mix van mogelijkheden. Afgestemd op jouw budget!

Veel mensen starten hun zoekactie op internet in een zoekmachine als Google. Een hoge positie in Google is dan ook goud waard. Door je website te optimaliseren voor het zoekgedrag van jouw klanten (SEO) en door slim te adverteren in zoekmachines (SEA) helpen wij je aan online topposities.

Content is king! Op je site, in e-mails, op de social kanalen. We bepalen samen een strategische basis om te bouwen aan een langetermijnrelatie met je klanten. Via effectieve organische content op je website en op social media tot aan het actief onder de aandacht brengen hiervan bij jouw doelgroep.

Wat moet ik nu weer posten? Herkenbaar? Samen maken we een plan om de juiste boodschap, op het juiste kanaal, op het juiste moment, gericht aan de juiste mensen uit te zenden. Gericht op betere naamsbekendheid, hogere interactie met je doelgroep, lead generatie en een hogere conversie.

Digitale strategie is je route naar de toekomst

Kortom, het doel van het creëren van een digitale strategie is om een duidelijk gezamenlijk begrip te definiëren van belangrijke gebieden zoals de visie op het project, de doelstellingen, de doelgroepen, hun doelstellingen en de uitdagingen die moeten worden overwonnen. Om de route uit te kunnen stippelen naar de toekomst en samen te bouwen aan jouw online ambitie.

Finger-licking projecten

Al onze projecten
Mijn-Geldkompas-website-designs-door-hellopixels-gebruikers-doelgroepen

Mijn Geldkompas

Budgetbeheer, bewindvoering, mentorschap en curatele met online cliënten omgeving

Art-of-the-brick-website-designs-door-hellopixels-lego-prim

Art of the brick

The Art of the Brick, 100 unieke kunstwerken, gebouwd met meer dan één miljoen LEGO®-stenen

Chefs-at-the-parc-website-designs-door-hellopixels-prim

Chefs at the Parc

Culinair geweld met meer dan 50 Michelinsterren bij elkaar

Lets start something amazing together