Expertises   >   Online marketing

We maken je online zichtbaar en eenvoudig om te vinden. En houden je klanten vast op je website en socials.

Meer omzet, leads en online zichtbaarheid? Hoger scoren in Google en meer bezoekers op je social kanalen? Voor veel bedrijven, merken en producten geldt dat je niet bestaat als je online niet te vinden bent.

hellopixels-expertises-online-marketing-megaphone-jongen

Online marketingknowhow

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door hogere posities in Google te creëren. En dat relevantere bezoekers naar je website getrokken worden.

Afhankelijk van je doelstellingen en budget bepalen we welk kanaal je het best kunt inzetten. Via Google Ads, Display advertising, Remarketing, Social advertising, Affiliate marketing of Online marketplaces om er maar een paar te noemen.

We bouwen aan een langetermijnrelatie met je klanten door het creëren en verspreiden van waardevolle en relevante informatie. We richten ons met inhoudelijke content op de intrinsieke motivatie van de bezoeker (“ik vind jou leuk”) en bouwen eerst vertrouwen en autoriteit op.

E-mailmarketing is nog steeds super hot! Een conversie-magneet! Samen gaan we nieuwe leads actief voorzien van de juiste info en verleiding om de aankoopintentie te vergroten. En loyale klanten belonen met (nieuwe) producten, aanbiedingen of een kortingscode. Op basis van de uitgedachte strategie ontwikkelen de beste e-mail templates en richten we campagnes voor je in. Geen zin, tijd of talent om teksten te schrijven? Dan helpen we je daar toch ook bij!

Wat moet ik nu weer posten? Herkenbaar? Samen maken we een plan om de juiste boodschap, op het juiste kanaal, op het juiste moment, gericht aan de juiste mensen uit te zenden. Gericht op betere naamsbekendheid, hogere interactie met je doelgroep, lead generatie en een hogere conversie. Geen zin, tijd of talent om goede social media content te maken? Dan helpen we je daar toch ook bij!

Met name voor Gen(eratie) Z geldt dat E-Commerce platformen als Bol, Coolblue en Amazon het afleggen tegen het fenomeen “Social Commerce”.  Bijna alle Gen Z-ers beweren namelijk dat ze sociale media gebruiken om te shoppen, inspiratie op te doen en overdreven gepolijste inhoud zat zijn.

Finger-licking projecten

Al onze projecten
Art-of-the-brick-website-designs-door-hellopixels-lego-prim

Art of the brick

The Art of the Brick, 100 unieke kunstwerken, gebouwd met meer dan één miljoen LEGO®-stenen

Hikvision-website-designs-door-hellopixels

Hikvision

Snelle toegang te bieden tot modelfirmware en andere modeldetails in één "aaneengeschakelde" omgeving voor een wereldwijd publiek

Originalhome-website-designs-door-hellopixels-prim

Originalhome

Bouwen aan hét eco & social sustainable interior design brand

Lets start something amazing together