Expertises   >   Techniek

We brengen je product tot leven en zorgen dat het werkt

Al meer dan 20 jaar werken we aan het bedenken, ontwerpen, bouwen én verbeteren van allerlei soorten websites en shops. Techniek is hierbij onze levenselixer. Techniek brengt het UX en visueel ontwerp tot leven. We gebruiken robuuste software en code zodat je nieuwe site staat als een huis. Op elk platform en op elk apparaat.

hellopixels-expertises-techniek-wordpress-woocommerce

Technischeknowhow

Je website is tegenwoordig jouw organisatie. Hoe bezoekers je digitaal ervaren is daarom nog belangrijker dan voorheen. We bouwen elke dag websites. Van simpel tot uiterst complex en van klein tot groot. Corporate sites, one-pagers, websites voor start-ups, campagne sites. Voor elk platform en voor elk apparaat.

Niemand wil meer zonder het gemak van online winkelen, 24/7. Waar klanten moeiteloos moeten kunnen vinden wat ze zoeken. En direct overtuigd worden tot aankoop. Bij Hellopixels ontwikkelen we al jaren succesvolle webshops en e-commerce platformen. Voor lokale ondernemers én grotere spelers. Resultaatgericht, gericht op conversie.

Samen duiken we in de te digitaliseren processen en logica van je organisatie. En vertalen dit naar webapplicaties die processen verbeteren, makkelijk en snel werken en complexe informatie eenvoudig presenteren.

Het merendeel van onze websites ontwikkelen we met WordPress (en WooCommerce) als CMS. Helemaal op maat óf met een WordPress-thema als basis. Pixel-perfect van voren, robuust, gebruiksvriendelijk en efficiënt aan de achterkant.

Het up-to-date houden van jouw WordPress website is super noodzakelijk. Om jou te laten focussen op jouw business en om te zorgen dat je website optimaal blijft presteren hebben we 3 verschillende WordPress onderhoudspakketten samengesteld, Start, Professional en Premium. De pakketten zijn opgebouwd op basis van de 4 pijlers software updates, back-ups, beveiliging & monitoring en optimalisatie.

Google-proof

Finger-licking projecten

Al onze projecten
Originalhome-website-designs-door-hellopixels-prim

Originalhome

Bouwen aan hét eco & social sustainable interior design brand

Hikvision-website-designs-door-hellopixels

Hikvision

Snelle toegang te bieden tot modelfirmware en andere modeldetails in één "aaneengeschakelde" omgeving voor een wereldwijd publiek

Art-of-the-brick-website-designs-door-hellopixels-lego-prim

Art of the brick

The Art of the Brick, 100 unieke kunstwerken, gebouwd met meer dan één miljoen LEGO®-stenen

Lets start something amazing together