Nieuw werk: website ELEQ, Mastering Electricity

Al ruim 70 jaar staat ELEQ voor vakmanschap en expertise in elektrotechnische toepassingen. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers en (markt)partners ontwikkelt de afdeling Research & Development continu innovaties en state of art producten. Innovaties en producten voor professionele dienstverleners en producenten binnen de energiesector en voor de markt van openbare verlichting over de hele wereld.

Maatwerk responsive WordPress website

Tijdens het doorlopen van een uitgebreide Digitale Strategie en Fundament fase hebben we onder andere een online Roadmap gecreëerd, doelgroepprofielen en persona’s ontwikkeld en een volledig uitgewerkt high-fidelity prototype gemaakt. Geleid door de vele visueel ontwerpen en web style guide hebben we een compleet maatwerk WordPress website ontwikkeld tezamen met Site by Site.

Contentdifferentiatie op basis van geolocatie

Het complete productassortiment staat online. Een enorme klus geklaard door Site by Site aangezien per product vele kenmerken en variabelen onder andere zorgen voor contentdifferentiatie afhankelijk van geolocatie en ingestelde browsertaal.

Bezoek websiteDit wil ik ook!