Social media is volledig geïntegreerd in de hedendaagse maatschappij en bijna niet meer weg te denken. Het gaat de dialoog aan met jouw klant en creëert daarnaast vooral bereik en betrokkenheid. Het versterkt de branding en beïnvloedt de merkidentiteit. Het zorgt voor extra traffic naar je relevante content en is bij uitstek een realtime communicatie mechanisme voor social selling. Kortom social media is een onmisbaar element geworden in jouw inbound online marketing strategie.

Van strategie tot en met de uitvoering

We helpen je graag om deze moderne vormen van online communicatie op een resultaatgerichte manier in jouw organisatie te verankeren. Over elke fase in de implementatie en uitvoering dient goed nagedacht te worden. Het professioneel toepassen van social media gaat een stuk verder dan wat tweeten, facebooken of bloggen. Een juiste aanpak volgt daarom de volgende iteratieve fases:

  • Strategie
  • Uitvoering
  • Analyse
  • Evaluatie
  • Advies

Content is king

Goede content is essentieel voor het bereiken van je social media doelstellingen. Deze content wordt gecreëerd door vakmensen die weten wat ze doen. Hellopixels werkt samen met diverse specialisten die alles weten op hun eigen gebieden als copywriting, fotografie en video.