Voor onze webshop en e-commerce projecten gebruiken we eigenlijk altijd een combinatie van WooCommerce met WordPress of, indien de webshop een stuk robuuster dient te zijn, de open-source shop software van Prestashop.

Woocommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload. Het is eenvoudig in gebruik, makkelijk aan te passen en bovenal heel gebruiksvriendelijk. WooCommerce biedt (kleine) ondernemers de perfecte handvatten om online actief te worden.

Prestashop

PrestaShop is één van ’s werelds meest populaire e-commerce platforms en meest succesvolle open-source projecten. In de hele wereld werken ruim 250.000 webwinkels met de technologie van PrestaShop. De software biedt alle functies die nodig zijn om een succesvolle e-commerce business op te zetten en uit te bouwen.

Back-office koppelingen

Indien nodig ontwikkelen we slimme koppelingen met je backoffice, waardoor we processen kunnen automatiseren en jou als webshop eigenaar extra gemak kunnen bieden.