WEBSITE LATEN MAKEN HOOFDDORP

Website laten maken door een bureau in Hoofddorp?

Wij zijn Hellopixels. Creatieve specialisten in strategie, design, tech en marketing. We gaan voor ijzersterke online projecten die verleiden. Voor groei van je organisatie door online vindbaarheid en zichtbaarheid. Voor meer leads en een hogere conversie.

Neem contact op

WEBSITE LATEN MAKEN IN HOOFDDORP

Hellopixels, jouw partner om een mobiel vriendelijke en zoekmachine geoptimaliseerde website te laten maken in Hoofddorp

Wil jij ook meer klanten via jouw website krijgen?

Wil jij een website die je makkelijk zelf kunt beheren?

Wil jij een website die veilig is?

Wil jij specialistische hulp bij je online marketing?

Wil jij super support voor je website?

Wil je het liefst een website laten maken Hoofddorp?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen websites, bijvoorbeeld die voor Chantal Spieard fotografie, die geoptimaliseerd zijn voor mobiel en voor Google en samen sparren we over de juiste samenstelling van jouw online marketing mix zodat je jouw doelgroep optimaal kunt bereiken.

Neem contact op

Website laten maken Hoofddorp door Hellopixels

Onze unieke voordelen

Zelf beheren met WordPress

We leveren jouw website op in WordPress. WordPress is gebruiksvriendelijk met een transparante beheeromgeving. Pagina’s en berichten kunnen daardoor snel en eenvoudig worden aangemaakt en bewerkt. Elke website van Hellopixels is daardoor intuïtief en gemakkelijk te gebruiken.

Vindbaarheid en hoger in Google

Jouw website heeft pas waarde als deze goed vindbaar is in zoekmachines als Google. Daarom besteden we hier standaard veel aandacht aan door technische optimalisatie en het installeren van diverse zoekmachine optimalisatie plugins. Daarnaast krijg je een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers worden klanten

Kijkers zijn nog geen kopers. We besteden daarom veel aandacht aan conversie door het tactisch plaatsen van content, buttons en functionaliteit en sparren samen over de samenstelling van jouw online marketing mix om je klant optimaal te kunnen bereiken.

Geschikt voor mobiel

Google geeft websites die “mobiel vriendelijk” zijn voorrang in de zoekresultaten. Alle websites die wij realiseren zijn natuurlijk mobiel vriendelijk en goed te bekijken op alle mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Veiligheid

Zet je je fiets niet op slot, dan wordt ie gestolen. Dat geldt ook voor WordPress. We leren je om de WordPress en plugin software frequent te updaten zodat je beter beschermd bent tegen kwaadwilligen.

Statistieken

Om te zien hoe je website presteert qua bezoekersstromen, paginaweergave en bezoekersgedrag maken wij een Google Analytics account voor je aan en en koppelen deze aan de website. Zo kunnen we zien waarop de website content moet worden bijgestuurd.

Webdesign voorbeelden

Website laten maken Hoofddorp
Enkele voorbeelden van websites die wij eerder gebouwd hebben voor onze klanten

Meer werk

Vragen die we vaak krijgen

Kan ik mijn (WordPress) website zelf aanpassen?

Het merendeel van onze websites ontwikkelen we binnen het WordPress Content Management Systeem, dat op dit moment het meest populaire CMS systeem is. Dat is niet vreemd, aangezien het niet alleen open-source (geen licentiekosten), zeer gebruiksvriendelijk en gratis is, maar vele modules (gratis en betaald) beschikbaar heeft en wordt ondersteund door een enorme community.

Is mijn website ook goed te zien op een mobiele telefoon en tablet? Responsive website

Iedereen is tegenwoordig overal en altijd online, heeft meerdere apparaten gelijktijdig in gebruik en opent en bekijkt e-mail en social media voor het grootste deel via mobiele apparaten. Daarom leveren we natuurlijk elke website, webshop of e-mail nieuwsbrief responsive op. Het is namelijk geen keuze meer, maar een vereiste…

Hoe maken jullie mijn website goed vindbaar in Google? (SEO, zoekmachine optimalisatie)

Wat heb je aan een goede website zonder bezoekers? Klopt, helemaal niets! Goed scoren in zoekmachines wil iedereen en is tegenwoordig essentieel. Sowieso zorgen we ervoor dat Google in staat is om elke website of webshop goed te indexeren. We implementeren standaard de tools om elke pagina te optimaliseren. Wil je meer, dan hebben we nog een heel scala aan zoekmachine optimalisatie mogelijkheden voor je ter beschikking.

Doen jullie ook het onderhoud van mijn website?

Het up-to-date houden van jouw WordPress website is super noodzakelijk. Het moet frequent gebeuren, kost tijd en vergt ook de nodige kennis. Zeker als na een update, of erger een hack, jouw hele website eruit ligt. Om jou te laten focussen op jouw business en om te zorgen dat je website optimaal blijft presteren hebben we 3 verschillende WordPress onderhoudspakketten samengesteld, Start, Professional en Premium.
De pakketten zijn opgebouwd op basis van de 4 pijlers software updates, back-ups, beveiliging & monitoring en optimalisatie. Wij houden een extra oog in het zeil om te zorgen dat jij het maximale uit jouw website kunt halen. Want voorkomen is beter dan genezen!

Na oplevering houdt het voor ons als webdesign bureau zeker niet op. Door de vele projecten die we al hebben gedaan weten we dat webdesign en content management niet voor iedereen ‘appeltje eitje’ is. Daarom bekijken we jouw website regelmatig. We checken dan of de content is geplaatst zoals bedoeld en of er geen (technische) foutjes zijn ingeslopen. Daarnaast organiseren we tweemaal per jaar een Website Performance Evaluatie meeting. We bespreken dan hoe de website ‘gaat’, of je hulp nodig hebt of zelfs of de site aangepast of uitgebreid moet worden met bijvoorbeeld SEO, social, e-mail marketing of internet marketing. We laten je dus zeker niet zwemmen!

Hoeveel kost het om een website te laten bouwen?

Wat kost een auto? Daar kun je deze vraag een beetje mee vergelijken. De kosten voor het ontwikkelen van een website zijn enorm afhankelijk van de wensen die je hebt. We kijken daarbij niet zozeer naar het aantal pagina’s, maar veel meer naar de gewenste functionaliteit, interactiviteit en verschillen in layout. Om toch een indicatie te geven, een standaard website heb je al voor 999,00 euro. Een website, speciaal op maat gemaakt voor jou, heb je bij ons al vanaf 2000,00 euro.

Om een goede en passende offerte te kunnen maken bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Wat we doenDit wil ik ook!

“Hellopixels heeft een prachtige site voor ons ontworpen. We hadden veel wensen en wilden geen standaard site. Het resultaat is na een fijne samenwerking geworden wat we voor ogen hadden.”

Monique Kauffman, Directeur/mede-eigenaar Dekker v.d. Vegt Boekverkopers

Wil je ook een website laten maken?

Wil je ook een goede website laten maken die hoog scoort in Google en van bezoekers klanten maakt? Laat het dan aan Hellopixels over en neem contact met ons op.

Dit wil ik ook!