WEBSITE LATEN MAKEN IN HOOFDDORP

Hellopixels, jouw partner om een mobiel vriendelijke en zoekmachine geoptimaliseerde website te laten maken in Hoofddorp

Wil jij ook meer klanten via jouw website krijgen?

Wil jij een website die je makkelijk zelf kunt beheren?

Wil jij een website die veilig is?

Wil jij specialistische hulp bij je online marketing?

Wil jij super support voor je website?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij bouwen websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel en voor Google en samen sparren we over de juiste samenstelling van jouw online marketing mix zodat je jouw doelgroep optimaal kunt bereiken.

Neem contact op

Zelf beheren met WordPress

We leveren jouw website op in WordPress. WordPress is gebruiksvriendelijk met een transparante beheeromgeving. Pagina’s en berichten kunnen daardoor snel en eenvoudig worden aangemaakt en bewerkt. Elke website van Hellopixels is daardoor intuïtief en gemakkelijk te gebruiken.

Vindbaarheid en hoger in Google

Jouw website heeft pas waarde als deze goed vindbaar in zoekmachines als Google is. Daarom besteden we hier standaard veel aandacht aan door technische optimalisatie en het installeren van diverse zoekmachine optimalisatie plugins. Daarnaast krijg je een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers worden klanten

Kijkers zijn nog geen kopers. We besteden daarom veel aandacht aan conversie door het tactisch plaatsen van content, buttons en functionaliteit en sparren samen over de samenstelling van jouw online marketing mix om je klant optimaal te kunnen bereiken.

Geschikt voor mobiel

Google geeft websites die “mobiel vriendelijk” zijn voorrang in de zoekresultaten. Alle websites die wij realiseren zijn natuurlijk mobiel vriendelijke websites en goed te bekijken op alle mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Veiligheid

Zet je je fiets niet op slot, dan wordt ie gestolen. Dat geldt ook voor WordPress. We leren je om de WordPress en plugin software frequent te updaten zodat je beter beschermd bent tegen kwaadwilligen.

Statistieken

Om te zien hoe je website presteert qua bezoekersstromen, paginaweergave en bezoekersgedrag maken wij een Google Analytics account voor je aan en en koppelen deze aan de website. Zo kunnen we zien waarop de website content moet worden bijgestuurd.

Website voorbeelden

Enkele voorbeelden van websites die wij eerder gebouwd hebben voor onze klanten.

Meer werk

Website laten maken Hoofddorp

Je kunt bij Hellopixels in Hoofddorp websites laten maken. Maar we doen veel meer dan het ontwikkelen van websites en webshops (E-commerce).

Door onze kennis van online gecombineerd met een gedegen digitale strategie en continue optimalisatie creëren we concrete oplossingen gericht op het behoeftepatroon van de klant. Online marketing, social media, e-mail marketing en zoekmachine optimalisatie zijn daarbij tegenwoordig onmisbare ingrediënten om in te zetten tijdens de customer journey.

Over ons

Als webdesign en online marketing bureau denken we graag mee over de beste digitale oplossingen voor jou. Helpen je met keuzes maken. We combineren jouw kennis van de markt en producten met onze kennis van online. Door kritisch te zijn en gerichte vragen te stellen zijn we een waardevolle digitale sparringpartner voor alle typen organisaties, al sinds 1999.

“Hellopixels heeft een prachtige site voor ons ontworpen. We hadden veel wensen en wilden geen standaard site. Het resultaat is na een fijne samenwerking geworden wat we voor ogen hadden.”

Monique Kauffman, Directeur/mede-eigenaar Dekker v.d. Vegt Boekverkopers

Wil je ook een website laten maken?

Wil je ook een goede website laten maken die hoog scoort in Google en van bezoekers klanten maakt? Laat het dan aan Hellopixels over en neem contact met ons op.

Dit wil ik ook!