Volgens schattingen in februari 2017 wordt WordPress gebruikt voor meer dan 27,5% van de top 10 miljoen websites. WordPress is daarmee het meest populaire website management systeem in gebruik op het internet.

Gebruiksvriendelijk

WordPress wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijke en transparante beheer omgeving. Pagina’s en berichten kunnen daardoor snel en eenvoudig worden aangemaakt en bewerkt.

Zoekmachine vriendelijk

Jouw website heeft pas waarde indien deze zichtbaar is voor je klant in zoekmachines als Google en Bing. Dit is afhankelijk van vele factoren en activiteiten. WordPress zal in ieder geval niet de storende factor zijn, want het CMS is van zichzelf al vriendelijk voor zoekmachines. Daarnaast besteden we hier standaard aandacht aan door het installeren van een zoekmachine optimalisatie plugin waarmee je zelf je WordPress website nog verder kunt optimaliseren.

Wil je echt los, dan hebben we nog een heel scala aan zoekmachine optimalisatie mogelijkheden tot onze beschikking.

Grote community

Wereldwijd is een enorme community dagelijks actief bezig met het doorontwikkelen van WordPress en alle plugins en de modules die beschikbaar zijn. Omdat WordPress een zodanige vinger in de CMS-pap heeft, hebben vele online tools als Facebook, Mailchimp en Google Analytics standaard plugins beschikbaar om integratie mogelijk te maken en te profiteren van de synergie.

Onafhankelijk van leverancier

Doordat WordPress erg populair en open-source is, zijn er vele internetbureau’s die WordPress gebruiken. Flexibiliteit en onafhankelijkheid is daarmee gegarandeerd.

“Hellopixels heeft een prachtige site voor ons ontworpen. We hadden veel wensen en wilden geen standaardsite. Het resultaat is na een fijne samenwerking geworden wat we voor ogen hadden.”

Monique Kauffman, Directeur/mede-eigenaar Dekker v.d. Vegt Boekverkopers

WordPress is net als een auto. Houdt je hem in goede conditie dan brengt hij je overal, verwaarloos je hem, dan sta je vroeger of later onherroepelijk een keer stil.

Veiligheid en onderhoud

Voor WordPress en de gebruikte plugins worden regelmatig software updates vrijgegeven. Voor WordPress zelf ongeveer 8 keer per jaar, terwijl de plugins ook regelmatig geupdate worden. Deze updates bevatten vaak bugfixes, verbeteringen en security updates en zijn noodzakelijk om de software technisch actueel en stabiel te houden. Tevens bieden deze updates vaak een betere bescherming tegen hackers, verbeteren de website snelheid en vergroten de beschikbare functionaliteit.

Wil je ook een WordPress website laten maken?

Wil je ook een goede WordPress website laten maken die hoog scoort in Google en van bezoekers klanten maakt? Laat het dan aan Hellopixels over en neem contact met ons op.

Dit wil ik ook!